mandag den 22. september 2008

Her er vinderen af en rejse til New Zealand!

Jeg har fået et brev, sådan i kuvert og det hele, med besked om at jeg har vundet en rejse for to til New Zealand!

Mit problem er nu, om jeg tør stole på brevet. Jeg har ganske rigtigt deltaget i en Chronicles of Narnia konkurrence på Nokia Zine, som der står i brevet, men:

  • Brevet er hverken sendt fra Disney eller Nokia, men fra et firma, der hedder Orchard.

  • www.orchardmmg.co.uk er "Under construction"

  • Jeg har emailet til afsenderen af brevet, og fortalt om min tvivl og bedt ham henvise til en Nokia eller Disney side, hvor mit navn står nævnt som vinder eller få en af Disneys eller Nokias medarbejdere til at kontakte mig for at bekræfte gevinsten. Foreløbig har jeg bare fået en email fra een af hans kolleger i Orchard, som bekræfter, at den er god nok.

  • Jeg har ringet til Disney Danmark, som, efter lidt pres, udleverede et telefonnummer til Disney i UK. De kunne ikke hjælpe mig selv, da det så skulle gå via deres skandinaviske hovedkontor i Stockholm.

  • Jeg har emailet Disneys kundeservice i UK for at bede dem om at bekræfte eller afkræfte Disneys samarbejde med Orchard. Der er foreløbig ingen respons.


Det jeg er nervøs for er, at Orchard har købt, stjålet eller hacket sig til deltagerlisten for konkurrencen og nu forsøger at få folk til at tilkøbe ekstra dage, ekskursioner mm. Selve præmien består af flyrejsen frem og tilbage og fem dages hotelophold. Det er jo oplagt, at folk vil udvide rejsen.

Hvis nogen har kontakter til Disney i London, eller kender til Orchard MMG, eller hvad firmaet nu hedder, eller Dan Kilby eller Calvin Ewing, som medarbejderne i Orchard hedder, hører jeg meget gerne om det.

Hvis andre har deltaget i den samme konkurrence og har vundet den samme præmie, er det absolut også interessant at få at vide.

Er der nogen, der tør vædde på udfaldet af, om jeg kommer til New Zealand eller ej?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar