torsdag den 1. februar 2007

Opgradering til OpenWrt WhiteRussian RC6

Jeg så for et stykke tid siden, at ticket'en med mit serielle problem var blevet lukket, så jeg prøvede at opgradere til WhiteRussian RC6.

Det hjalp ikke, og da jeg gik ind og dobbeltcheckede, var ticket'en ganske rigtigt åbnet igen :(

Til gengæld er der blevet fikset en del på netværkssiden, så det trådløse net er nu oppe og køre, som jeg gerne vil have det. Der manglede derudover "nas"-pakken, for at få det til at fungere. Samtidig lagde jeg lige tcpdump på; den er altid handy at have.

4 kommentarer:

 1. Hvad så har du fået styr på sageren ?

  Jeg har prøvet på at lave det samme godtnok med dd-wrt, men jeg kan ikke få pl2303 til at køre unde dd-wet !

  SvarSlet
 2. Hvad så hvordan går det med projektet +

  SvarSlet
 3. Hvad med ser2net og har du en trådløs rs232 forbindelse !
  Der virker her hos mig

  SvarSlet
 4. Pillefyrsserverens primære rolle er at aflæse forbrug fra et pillefyr med serielt interface og overføre tallene til en større server, der gemmer, bearbejder og præsenterer tallene og evt alarmerer på basis af udsving.

  På OpenWrt kan jeg godt se det serielle interface, når jeg plugger usb-dimsen ind, men jeg kan ikke få den tovejs-kommunikation, som jeg har brug for, for at aflæse tallene fra fyret.

  SvarSlet