torsdag den 9. november 2006

Problemer med seriel kommunikation

Så fik jeg installeret microcom (ipkg install microcom).

Det ser ud til, at jeg var for optimistisk med den serielle kommunikation. Jeg kan kun skrive på seriel porten, ikke læse. microcom på serveren kan fint sende tastetryk til TeraTerm på min pc, men den anden vej går det ikke. Jeg kan se fejlen "pl2303.c: pl2303_read_int_callback - usb_submit_urb failed with result -19" i dmesg, hver gang jeg forsøger at bruge den serielle port, /dev/usb/tts/0.

Hvis du har erfaring med seriel kommunikation i forbindelse med OpenWrt hører jeg meget gerne fra dig.

2 kommentarer:

  1. Jeg må vist prøve at opgradere fra RC5 til RC6 og se, om fejlen stadig er der.

    SvarSlet
  2. Well, nu har jeg opgraderet, og fejlen er der stadig. Jeg prøver at få genåbnet den gamle ticket

    SvarSlet