søndag den 15. oktober 2006

Valg af hardware

OpenWrt ledte jeg efter en enhed med mest muligt hukommelse og USB 2.0 stik, da den formodentlig vil få flere opgaver end at hive data ud af pillefyret. Valget endte på ASUS WL-500gP, som een af mine kolleger også har haft gode erfaringer med.

Med hensyn til USB til serial adapteren, var det sværere at finde en kandidat. Jeg fandt en række produkter på EDB Priser men det var ikke muligt at finde ud af, om det enkelte kabel var supporteret i OpenWrt. På en side om FreeBSD fandt jeg ud af, at Sandberg 133-08 var supporteret af uplcom driveren og "man uplcom" på min FreeBSD server viste at den indbyggede chip var een af dem, som jeg havde stødt på, på sider om OpenWrt, f.eks NSLU2-Linux

Nu er grejet ankommet, bestilt hos PC-Netto og leveret dagen efter. Det bliver spændende at se, om Sandberg stadig bruger den samme chip.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar